Prosjekt
Stangvikfestivalen
Festivalen vart starta i 1999, som følge av ein uventa situasjon kor det gikk føre seg to kulturarrangement på same dag i Stangvik i 1998. Dette kjem til å bli ein “intim” festival; ein festival der aktørar og publikum går om kvarandre. Her er det muleg å slå av ein prat med musikarar og skodespelarar, å samlast over ein kopp kaffe – eller å synge med. Musikk, teater, kunst, kafé og fotball i ei intim ramme der heile bygda er med. Vi trur alt dette er med på å gjera Stangvikfestivalen til noko for seg sjølv.

Unni Boksasp Ensemble

Unni Boksasp Ensemble er kjent for å spele alt fra glade festlåtar til dei vakraste og sørgelegaste viser, men alltid med folkemusikken som grunnstamme.

KibergOdysséen

Kommentarfeltet

Bunnlinja

Brøløy

Brøløy er Trygve Brøske i samarbeid med Marianne Meløy (tekstforfattar og skodepelar). Dei står bak produksjonar som “Musikalen Gro”, “Norge, Midt-Norge”, “Stemt” og “Bunnlinja”, som alle hadde si urframføring på Trøndelag Teater. Dei siste åra har dei også konsentrert seg om å skrive operaar om samfunnsaktuelle tema, og per i dag har dei to operaproduksjonar bak seg – “KibergOdysséen” og “Kommentarfeltet”.